Welkom op deze site! 
Mijn naam is Maaike van der Marel, ik ben 40 jaar en woon in Den Bosch.

Tijdens mijn loopbaan heb ik met veel plezier verschillende functies bekleed, waaronder hulpverlener, coach, trainer en teamcoördinator in de geestelijke gezondheidszorg.

In 2013 richtte ik Mindful Consult op, vanuit de diepe wens me fulltime bezig te houden met datgene wat wezenlijk belangrijk is: leven vanuit bewustzijn, in verbinding met jezelf en je omgeving. Vanuit die basis ervaren we zingeving en geluk.
Via mijn bedrijf bied ik individuele coaching, teamcoaching, Mindfulness training en begeleiding.  

In 2007 begon ik met de beoefening van Zen-meditatie en sinds 2009 geef ik Mindfulness training. Mindfulness is voor mij meer dan een techniek. Het is een compassievolle, aandachtige levenshouding waar ik mezelf dagelijks aan herinner. De beoefening biedt mij rust, (zelf)inzicht en keuzevrijheid. Ik gun het iedereen om kennis te maken met de kracht van je eigen aandacht!

Als life & loopbaancoach motiveer ik mensen het beste uit zichzelf, hun werk en het leven te halen. Een reis naar Persoonlijk Leiderschap. 
Ik coach vanuit oprechte betrokkenheid, nieuwsgierigheid en compassie. Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor mag je ook van mij verwachten.
Mijn visie: alles wat je nodig hebt, is in essentie al aanwezig in jezelf.  

Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer en compassietrainer en ben aangesloten bij beroepsvereniging VMBN in de hoogste categorie (1). Daarnaast ben ik als geregistreerd post-HBO life & loopbaancoach en teamcoach aangesloten bij de NOBCO.

Om de kwaliteit van mijn trainingen en coaching te waarborgen, besteed ik veel tijd en aandacht aan studies, retraites en meditatiebeoefening.
Voor meer informatie over opleidingen en achtergrond, zie mijn LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/in/maaike-van-der-marel-b1873bab/

 

You are here: Home OVER MINDFUL CONSULT